UTILITEITSBOUW

Onderhoud en schilderwerk voor utiliteitsbouw

Schildersbedrijf Meijerink is uw betrouwbare partner voor onderhoudswerkzaamheden binnen de utiliteitsbouw. Door middel van taken op het gebied van schilderwerk, houtwerk, ramen en kozijnen zorgen we ervoor dat uw pand binnen de utiliteitsbouw goed onderhouden en functioneel blijft. Zo kan iedereen goed en wel zijn of haar werk blijven doen in uw pand. Lees hier meer over wat we doen op het gebied van onderhoud binnen de utiliteitsbouw of neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Veel voordelen in de utiliteitsbouw

Binnen de utiliteitsbouw in de regio Haarlem zijn we een bekende en gerespecteerde naam op het gebied van onderhoud. Onze vaklieden hebben namelijk veel ervaring met diverse soorten schilderwerk en onderhoud aan onderdelen van bijvoorbeeld kantoorpanden, fabriekshallen en andere professionele omgevingen binnen de utiliteitsbouw. Als uw gevel dus niet meer mooi is door weersomstandigheden, uw binnenschilderwerk wel een opknapbeurt kan gebruiken of er sprake is van houtrot in de kozijnen, schakel dan onze vaklieden in om van de volgende voordelen te genieten:

Voordelen

  • Gediplomeerd schilder
  • Advies op maat
  • Snel & vakkundig
  • Zo’n 3 decennia ervaring
  • Werken met alleen de hoogste kwaliteit materiaal
  • Materiaal kennis

Onderhoudsschilderwerk

Binnen de utiliteitsbouw is onderhoudsschilderwerk essentieel om een pand of een andersoortige professionele omgeving goed, veilig en gezond te houden als werkomgeving. We bespreken graag met u uw wensen over kleuren, materialen, schildermethodes en verdere aanpak. We doen zowel aan binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.

Op zoek naar een ervaren,
betrouwbare schilder?

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk zorgt ervoor dat de binnenruimtes van uw pand in de utiliteitsbouw de gewenste, frisse en praktische uitstraling hebben voor een optimaal werkcomfort. Dit zorgt niet alleen voor een optimale productiviteit, het zorgt er ook voor dat werknemers ontspannen en prettig kunnen werken. Daarnaast is binnenschilderwerk in de utiliteitsbouw ook essentieel om oppervlaktes te beschermen. Het zorgt er namelijk voor dat vochtproblemen, schimmelvorming en afbladderende verf voorkomen worden. Daarnaast beschermt het ook muren en plafonds.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is van groot belang binnen de utiliteitsbouw. Zo beschermt het een fabriekshal of kantoorpand ten eerste tegen weersinvloeden zoals neerslag, zonneschijn, wind en vorst. Het voorkomt dat vocht een pand binnenkomt en voor bijvoorbeeld houtrot zorgt. Door middel van buitenschilderwerk binnen de utiliteitsbouw zorgen we er dus voor dat een pand langer meegaat, dat materialen goed blijven en dat er op dure reparatiekosten bespaard kan worden. Daarnaast draagt het ook bij aan de juiste en gewenste uitstraling van uw pand en aan het isoleren van het gebouw.

Onderhoud en renovatie kozijnen en raamstellen

Heeft u met uw pand binnen de utiliteitsbouw last van kozijnen en raamstellen die in slechte staat verkeren? Dan heeft dat al snel een negatief effect op de uitstraling en energie-efficiënte van uw pand. Onze ervaren vaklieden renoveren, herstellen en vervangen uw kozijnen en raamstellen als dit nodig is. Als uw pand binnen de utiliteitsbouw houtrot in de kozijnen heeft, repareren we dit graag voor u. Wilt u uw kozijnen volledig vervangen door bijvoorbeeld kunststof kozijnen die onderhoudsarm zijn? Dat doen we ook met alle plezier voor u. We plaatsen verschillende soorten kozijnen zodat u altijd kunt kiezen uit iets wat past bij de uitstraling die u wilt voor uw pand binnen de utiliteitsbouw.

Hoe we te werk gaan

Met ons als uw partner voor onderhoud binnen de utiliteitsbouw gaan we altijd het gesprek met u aan over uw wensen. Zo komen we altijd tot professioneel advies op maat waarin we u eerlijk vertellen wat we het beste voor uw pand kunnen doen op het gebied van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en andere vormen van onderhoud. Zodra we aan het werk gaan, gebruiken we altijd de nieuwste en meest moderne materialen. U bent bij ons dus altijd zeker van de hoogste kwaliteit op het gebied van onderhoud in de utiliteitsbouw. We bieden dan ook altijd een eerlijke prijs per m². We ontzorgen u bij alles wat we doen van begin tot eind. U heeft dus nergens meer omkijken naar met ons als partner voor onderhoud in de utiliteitsbouw.

Contact met Schildersbedrijf Meijerink

Heeft of beheert u een professioneel pand binnen de utiliteitsbouw? Moet hiervoor iets gebeuren op het gebied van onderhoud of reparatie? Huur dan de vaklieden van Schildersbedrijf Meijerink in. Met onze jarenlange ervaring kunnen we onderhoud en reparatiewerkzaamheden doen aan diverse soorten panden binnen de utiliteitsbouw. Van kantoorpanden tot fabriekshallen en andersoortige professionele omgevingen. Of uw pand nu binnenschilderwerk nodig heeft of buitenschilderwerk. Onze ervaren vaklieden draaien de hand er niet voor om. We bespreken dan ook graag uw ideeën met u om u zo advies op maat te geven en tot een vrijblijvende offerte te komen. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06 – 47 41 08 35 en per mail via info@schildersbedrijf-meijerink.nl.