Glasvlies en renovlies behang

Schildersbedrijf Meijerink verzorgt uw glasvlies en renovlies behang

Schildersbedrijf Meijerink is uw betrouwbare professional op het gebied van glasvlies en renovlies behang voor uw pand. Door middel van glasvlies en renovlies behang, welke u ook kiest, zorgen we ervoor dat al uw wanden naar wens worden vormgegeven qua kleur en structuur. Wilt u een strak en egaal resultaat? Ga dan voor ons vakkundig aangebrachte renovlies behang. Wilt u het effect van stucwerk, maar dan minder duur? Kies dan voor ons prachtige glasvlies. Lees verder hoe we u kunnen helpen of neem gerust contact op met ons schildersbedrijf om de mogelijkheden op het gebied van glasvlies en renovlies behang te bespreken.

Schildersbedrijf Meijerink – Voordelen

Voor aannemers, VVE-beheerders en (grote) bedrijven in de regio Haarlem zijn wij de primaire keuze op het gebied van glasvlies en renovlies behang. Met onze ruime ervaring zijn we in staat om diverse panden, zowel groot als klein, snel en vakkundig van hoogwaardig glasvlies en renovlies behang te voorzien. Kies dan ook vandaag nog voor Schildersbedrijf Meijerink en profiteer van het volgende:

Voordelen

  • Gediplomeerd schilder
  • Advies op maat
  • Snel & vakkundig
  • Zo’n 3 decennia ervaring
  • Werken met alleen de hoogste kwaliteit materiaal
  • Materiaal kennis

Glasvlies en renovlies behang

Glasvlies

Waar traditioneel behang is gemaakt van papier, is glasvlies dat niet. Zoals de naam al doet vermoeden wordt glasvlies gemaakt van glasvezels. Het mooie van glasvlies behang is daarnaast dat het voor prachtige texturen en structuren op uw wanden kan zorgen. Zo kunt u elke ruimte eenvoudig van een bepaalde sfeer en ambiance voorzien. Met glasvlies behangen heeft daarnaast nog meer voordelen. Glasvlies is namelijk kras- en stootvast. Daarnaast worden ook scheuren optimaal overbrugd. Glasvlies behang is egaliserend dankzij de gladde structuur en de beschermende laag. Daarnaast werkt glasvlies als behang ook nog eens brandvertragend. Tot slot is glasvlies behang een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld stucwerk, maar het geeft ondertussen wel hetzelfde mooie resultaat. We overleggen dan ook graag uw wensen met u om zo tot een resultaat op maat te komen.

Op zoek naar een ervaren,
betrouwbare schilder?

Renovlies behang

Renovlies behang wordt ook wel renovatiebehang genoemd. Dit type behang is ook gemaakt van glasvezels, maar het heeft een dikkere structuur dan standaard glasvlies behang. Renovlies behang is dan ook specifiek ontworpen om oneffenheden en beschadigingen in muren en plafonds weg te werken. Zo heeft renovlies behang een meer camouflerende functie en zorgt het ervoor dat een wand of het plafond er gladder en egaler uitziet. Dit maakt renovlies behang ideaal voor wanneer u een meer strakke uitstraling wilt binnen het interieur van uw pand. Nadat het renovlies door onze ervaren behangers is aangebracht kan dit behang van elke kleur naar wens worden voorzien. Zo voorziet u met renovlies behang uw wanden of plafonds niet alleen van de juiste textuur, maar ook van de juiste kleur. De perfecte sfeer gegarandeerd!

De juiste stijl voor de juiste plek

Of we het nu hebben over een bedrijfspand of een appartementencomplex, ruimtes moeten uiteraard de juiste sfeer en de juiste stijl hebben voor het gewenste effect. Of het nu om wooncomfort gaat of om productiviteit. Met behang zoals glasvlies en renovlies behang zorgen we ervoor dat elke ruimte en elk pand de juiste sfeer en afwerking krijgt voor de beoogde functie. Met onze jarenlange ervaring en gediplomeerde vaklieden zorgen we ervoor dat dit op het hoogst denkbare niveau gebeurt. We gebruiken dan ook enkel en alleen de meest moderne en hoogwaardige materialen voor glasvlies en renovlies behang.

Onze werkwijze met glasvlies en renovlies behang

Als u door ons uw glasvlies en renovlies behang wilt laten verzorgen, gaan we altijd het gesprek met u aan over uw ideeën, groot of klein, om zo tot professioneel advies op maat te komen. Op die manier heeft u de garantie dat uw ideeën ook echt uitvoerbaar zijn en goed gedaan kunnen worden. Een klein pand van glasvlies en renovlies behang voorzien is dan ook iets heel anders dan een volledig en groot pand onder handen nemen. Uiteindelijk komen we altijd tot een offerte op maat met daarbij een eerlijke prijs per m². Vervolgens ontzorgen onze vaklieden u volledig door het project van aanvang tot oplevering op zich te nemen. Van het voorbereidend werk tot een schone oplevering. Zo krijgt u bij ons met glasvlies en renovlies behang altijd waar voor uw geld en een hoogwaardig resultaat op maat.

Contact met Schildersbedrijf Meijerink

Heeft u een pand waarvan u één of meerdere ruimtes van behang wilt voorzien? Twijfelt u hiervoor tussen glasvlies en renovlies behang? Ga dan voor de vakkundige professionals van Schildersbedrijf Meijerink. Met onze vele jaren aan ervaring zijn we in staat om verschillende panden, zowel groot als klein, snel en vakkundig van professioneel glasvlies en renovlies behang te voorzien. We bespreken dan ook graag uw wensen met u om u zo advies op maat te geven en tot een vrijblijvende offerte te komen. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06 – 47 41 08 35 en per mail via info@schildersbedrijf-meijerink.nl.