SPUITWERK/ LATEXWERK

Schildersbedrijf Meijerink: voor al uw spuitwerk en latexwerk

Voor snel en professioneel spuitwerk en latexwerk voor uw pand, neemt u vandaag nog contact op met Schildersbedrijf Meijerink. Door middel van spuitwerk of latexwerk voorzien we de betreffende wanden en plafonds eenvoudig van schilderwerk naar wens. Wilt u schilderwerk met een bepaalde textuur of structuur? Dan is latexwerk iets voor u. Wilt u schilderwerk dat gelijkmatig en dun wordt aangebracht? Laat ons dan uw spuitwerk verzorgen. Lees verder hoe we u verder kunnen helpen of neem gerust contact op met ons schildersbedrijf om de mogelijkheden op het gebied van spuitwerk en latexwerk te bespreken.

Kies voor ons en onze fijne voordelen

Voor aannemers, VVE-beheerders en (grote) bedrijven in Haarlem en omgeving zijn wij de eerste keuze op het gebied van spuitwerk en latexwerk. Met onze ruime ervaring zijn we in staat om diverse panden, zowel groot als klein, snel en vakkundig van hoogwaardig spuitwerk en latexwerk te voorzien. Schakel dan ook snel Schildersbedrijf Meijerink in en geniet van onze fijne voordelen:

Voordelen

  • Gediplomeerd schilder
  • Advies op maat
  • Snel & vakkundig
  • Zo’n 3 decennia ervaring
  • Werken met alleen de hoogste kwaliteit materiaal
  • Materiaal kennis

Spuitwerk

Spuitwerk is ideaal als u op zoek bent naar schilderwerk met een gelijkmatig effect over uw wanden en/of plafonds. Door middel van een spuitpistool zorgen onze schilders ervoor dat het schilderwerk gelijk, glad en zonder penseelstrepen of rollermarkeringen op elke gewenste oppervlakte wordt aangebracht. Dit maakt spuitwerk een bijzonder efficiënte methode om grote oppervlaktes, zoals wanden en plafonds, in elke ruimte te schilderen en om zo voor een strakke en moderne uitstraling te zorgen. Spuitwerk kan daarnaast in allerlei kleuren en in diverse ruimtes worden aangebracht. Het materiaal waarvan spuitwerk is gemaakt kan door middel van meer of minder lucht en het wijzigen van de binnen-norsel (3, 4 of 5 mm) in verschillende structuren aangebracht worden. We overleggen dan ook graag uw wensen met u om zo tot een resultaat op maat te komen.

Op zoek naar een ervaren,
betrouwbare schilder?

Latexwerk

Latexwerk is een uitstekende schildermethode als u op zoek bent naar meer textuur of een bepaalde structuur voor uw wanden of plafonds. Latexwerk is dan ook een meer traditionele methode, waarbij watergedragen latexverf met een verfroller op het oppervlak wordt aangebracht. Met deze methode bezorgt u de geschilderde oppervlaktes eenvoudig een mooie en subtiele textuur. U kunt met latexwerk kiezen voor een meer grove textuur of juist een meer gladde afwerking. Latexwerk is, mede door het meestal nodige voorbereidende werk, een meer arbeidsintensieve manier van schilderen. De vaklieden van Schildersbedrijf Meijerink nemen al deze taken graag op zich. Denk hierbij aan het vullen van gaten, het schuren en het aanbrengen van primer.

Elke ruimte in de juiste stijl

Of het nu gaat om een bedrijfspand of een appartementencomplex, ruimtes dienen de juiste sfeer en stijl te hebben voor een optimaal effect. Of het nu om wooncomfort gaat of om productiviteit. Door middel van spuitwerk en latexwerk zorgen we ervoor dat elke ruimte en elk pand de juiste sfeer en afwerking krijgt voor de juiste doeleinden. Door middel van onze jarenlange ervaring en gediplomeerde schilders zorgen we ervoor dat dit op het hoogst mogelijke niveau gedaan wordt. We gebruiken dan ook enkel en alleen de meest moderne en hoogwaardige materialen voor spuitwerk en latexwerk.

Onze werkwijze met spuitwerk en latexwerk

Zodra u door ons uw spuitwerk en latexwerk wilt laten doen, gaan we altijd in gesprek met u over uw ideeën, groot of klein, om zo tot professioneel advies te komen. Zo weet u zeker dat uw ideeën ook echt haalbaar zijn en goed uitgevoerd worden. Een klein pand van spuitwerk en latexwerk voorzien is immers iets heel anders dan een compleet en groot pand onder handen nemen. Uiteindelijk komen we altijd tot een offerte op maat met daarbij een eerlijke prijs per m². Vervolgens ontzorgen onze schilders u door de klus van A tot Z op zich te nemen. Van het voorbereidend werk tot een schone oplevering. Zo krijgt u bij ons met spuitwerk en latexwerk altijd waar voor uw geld en een uitstekend resultaat op maat.

Contact met Schildersbedrijf Meijerink

Heeft u een pand dat in zijn geheel of gedeeltelijk geschilderd moet worden? Wilt u hiervoor spuitwerk en latexwerk laten toepassen? Kies dan voor de gediplomeerde schilders van Schildersbedrijf Meijerink. Met onze vele jaren aan ervaring zijn we in staat om diverse panden, zowel groot als klein, snel en vakkundig van hoogwaardig spuitwerk en latexwerk te voorzien. We bespreken dan ook graag uw wensen met u om u zo advies op maat te geven en tot een vrijblijvende offerte te komen. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 06 – 47 41 08 35 en per mail via info@schildersbedrijf-meijerink.nl.